2015. július 24., péntek

#Home prológus + két hét szünet



Sziasztok!

Felkerült a másik történetem prológusa, ha kíváncsiak vagytok, nézzetek be!
Ma éjjel pedig érkezik a Beautiful War következő fejezete, de sajnos utána két hétig nem leszek, mert nyaralni megyek! 
Nagyon-nagyon és még annál is jobban sajnálom, de már ma sem tudok részt hozni!
Legközelebb augusztus 9.-én várható új rész!


Effy x

13 megjegyzés:

  1. Eddig nagyon jó a blog!:)))♥
    (bocsi,hogy nem oda írtam csak titkosba nyomom :D)

    VálaszTörlés
  2. Jajjj Istenem....rohadt jó a Beautiful war, imádom. Nagyon, de nagyon szerettem a Little things-et is, és sztem elkpesztő lesz a Home is. Már nagyon várom :))) Csak így tovább, nagyon jól írsz

    VálaszTörlés
  3. Nem akarlak megbántani, de szerintem átkéne írni három hétre azt a szünetet... Eddig nagyon szimpatikus a Home is, de már megunom a várakozást. Imádlak, viszont türelmetlen vagyok! Kérvényt fogok benyújtani az új részt illetőleg! Remélem jól telt a nyaralás és kiélvezted teljes mértékben. Sok-sok puszit küld az egyik hűséges olvasód, akinek legalább a negyed oldalmegtekintést betudhatod! Valami életjelet kérnék a Beautiful war házatáján is. :D Ölelés!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha szerettél volna, ha nem, egy kicsit megbántottál.
      Sajnálom, hogy unnod kellett a várakozást, de a Home könnyed történet, előre megvannak a fejezeteim hozzá, míg a Beautiful War egy teljesen más téma.
      Sajnálom, ha esetleg sértőnek érezted a válaszom, de nem mindig tudom az adott/ígért időben hozni a fejezetet!
      Nagyon köszönöm, hogy írtál és hogy olvastad a Home-ot is!
      Pár perc és fent lesz itt is az új fejezet!

      Törlés
    2. El sem tudom mondani, hogy mennyire sajnálom azt, hogy ilyen bunkón viselkedtem, ne haragudj! Az utóbbi időben nem voltam jó passzban, és azt hiszem itt adtam le. Nem vagyok ilyen, tényleg! Szörnyen érzem magam és azt sem tudom, hogyan is fogalmazzam meg, mit érzek. Szeretem a történeteid! Ne haragudj, ha úgy tűnt összehasonlítom a Beautiful War-t és a Home-t. Csodálatosan fogalmazol és mindig hozol valami újat. Ami viszont változatlan, hogy imádlak, és igen tudom, ez az előző hozzászólásomnál nem így jött le, de tényleg szinte már függője vagyok a történeteknek. Tényleg bocsánatot kérek! Sajnálom, hogy megbántottalak! Már valószinűleg eleged van belőlem, úgyhogy lelövöm magam! :D
      Az új fejezet izgalmas lett és alig várom mi a folytatás! Gratulálok a jelöléshez! :)
      U.i.: Remélem elfogadsz tőlem egy virtuális ölelést!
      Ja és azért nyomom névtelenben, mert az úgymond "izgalmas", de persze ezt bárki gondolhatja gyáva dolognak is. :D Bocsánat még egyszer és puszi!
      E. xx

      Törlés